That's the Way ahhha ahhha

Hejsan!


Tvåorna har i dag haft redovisning på Samhällskunskapen. Om man vill veta om någon är musikare är det bara att vara med på en redovisning. Föredraget skulle vara 5- 10 minuter. En grupp hade i 40. Men Odeborg tyckte det var bra!


Vi hade sedan engelska lektion med superstressade Anna. Vi blev verkligen chockande! Hon höll på att börja gråta så stressad var hon, stackan. Jag gjorde det muntliga nationella provet och det var jätte lätt. Man skulle prata om sina personliga erfarenheter inom sport, typ


Vårbalen börjar närma sig och imp-grupperna ska framföra sina små trudelutter. Blir Fett kul! Ingen vet fortfarande vart vi ska, men nu vet vi i alla fall att det finns en grusplan...


Det är inte långt kvar nu, betygen sätts om två veckor. Treorna kommer att försvinna. Vårat musikgymnasium försvinner. Våra tvåor... Det är vattenfast mascara som gäller den 6/7. Jag kommer verkligen att sakna så många. Det värsta är att det är nu man börjar ta tillvara på den tid man får. Varför nu? Varför inte i ettan?


Det ska i alla fall bli skönt att sluta tvåan. Det har verkligen varit ett slitsamt år. Mycket plugg Mycket plugg men samtidigt har vi haft enormt trevligt.


* Vi träffade de nya ettorna - Tänk livet utan Damon, Madde, Rommel eller Maja

* Hipphopp festen i Finspång - Lyckad kväll med många sköna moves

* Treornas SON-Projekt - SÄÄÄCKAR

* Våran Familjekonsert - som alltid vi knäcker fett

* Ettans Familjekonsert- Som alltid det knäcker fett, synd att den var så kort

* Musikalen The Wiz - Åhhh finns inte så mycket mer att tillägga

* På torsdag kommer Vårbalen

 /Stina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0