Kärakära gamla läsår

Nu är det snart höst och det känns faktiskt ganska skönt.
Jag kom på det häromdagen att nu behöver jag skola. Springa och gömma mig för Forsell i korridoren och tjuvkika när killarna gör böghög.
Det är helt enkelt tur att det är skola snart för jag kommer knappt ihåg ett enda utav Jockes sälskämt, det känns tomt!

Jag kommer ihåg ettan, jag vågar säga att det har varit mitt bästa skolår hittills.
Jag kommer ihåg hur rädda vi ettor var för alla tvåor som bara skrek så fort vi kom i närheten. Vi var nollor och småglin. Första körlektionen med alla och uppropet där man knappt vågade viska ja och nu skulle säga det högt och tydligt.

Jag kommer ihåg hur cool Calle var som vi kanske borde börja kalla Carl nu när vi är stora och ska börja tvåan. Hur cool Carl var som hade egen längenhet och kallade sig Callemessé. Han var klassens pappa helt klart och vi beundrade honom som om han vore vår Tubagud.

Första klassfesten kommer jag ihåg vagt, det är nog ingen som är riktigt säker på vad som verkligen hände.
Alla var hos Henke (som också borde kallas Henrik nu) alla var uppspelta och jag tror att jag inte var ensam om att vara lite nervös. Men vi var ju ES1c så vi älskade varandra redan innan tio. Innan festen så färgade Calle, Albin, Ida och jag håret svart, vi var collast på Drottninggatan på väg till Henke.

Natten innan jullovet då Calle hade Star Wars maraton hela natten, vi sov inte en blund och det märktes på skolavslutningen för vi var alldeles höga av sömnbrist och stjärnkrig! Det var första gången jag varit vaken en hel natt och jag tror att klassen önskade att det var min sista när jag dansade till Michael Jackson på klassfikat efter avslutningen...

Sportlovet med SON då min favoritslgverkareAlbin tog en tupplur bakom pukorna på eftermiddagsrepen och storAnton alltid kom med en filt medan vi andra fick hålla ställningara, vilket vi enligt mig gjorde ypperligt bra.

Simon Hassle var den coolaste trean och när hans coole kusin släppte sin singel Hurtful så spelades den i datasalen hela tiden. Det var coolt och jag kunde låttexten, det var också coolt för hela Kristina var i en cool anda.

Jag och Lisa åkte med Malintrea och Stinatrea till balen. Vi lyssnade på Pokerface och livet lekte. Alla var de finaste i världen.

Kramring var så töntigt, vi ettor kunde inte fatta varför det var så stor grej. Men vi var många som grät (jag ska inte nämna några namn så det är lugnt Malin) och jag tycker att det nog var den sorgligaste grejen på Kristina det läsåret.

Jag måste säga att jag tycker att vi skötte oss väldgt bra som ettor och jag är övertygad om att vi kommer göra stort genombrott som tvåor också. 
Vi är bra!
AllmingrönakräLEK till klassen som jag älskar mest.
Gamla ES1c vi är bäst!

.j

PS. till er som känner att ni vill skriva något på bloggen, kanske någon som har en annan favorit klass hör bara av er till mig. Julia Tjabauer


RSS 2.0