Slutspurt.

I skrivande stund har 18 minuter av Den Sista Veckan förflutit. En vecka som jag antar folk bävat inför hela läsåret, men också kanske smyglängtat efter nu på slutet, då det härliga vädret fått oss att längta bort från syrefattiga skolsalar och totalt ointressanta projektarbeten. I vilket fall så tillhör jag den folkgrupp som inte förstår det här med att sova vid rätt tillfällen, så jag tänkte utnyttja tiden genom att skriva några ord om den kommande veckan såhär på söndagsnatten. Kanske har jag tjuvsnyftat lite, men det vore ju i så fall helt hemligt. Den stora tjutorgien infaller ju på fredag förmiddag och det vore ju synd att gå på samma begravning två gånger.


Det är alltså fyra gemensamma dagar som kvarstår för denna konstellation av elever på Kristinaskolan, innan de äldsta flyger vidare in i framtiden mot okända mål. Någonting säger mig att tårarna kommer vara många vid det sista avskedet på fredag och jag hoppas att de flesta inte kommer falla på grund av bitterhet eller ånger. Ta till vara på tiden på Kristinaskolan, sa de förra treorna åt mig när jag var liten etta som knappt kände mig hemma på stället. Då förstod jag inte vad de menade, men jag tror mig nu veta, att det handlar om att ta vara på varandra! Det tycker jag att vi varit riktigt duktiga på detta år och jag hoppas att de flesta andra känner det med! Att alla 98 elever skulle trivas fungerar ju inte, men det känns som att många har kommit varandra nära, även över årskurserna. Därför hoppas jag att vi, trots det sorliga i stunden, kommer att fälla tårar av glädje för att vi har fått uppleva ett så fantastiskt år tillsammans på världens bästa musikgymnasium och att vi kommer att gå därifrån glada för vad vi upplevt, inte dystra för vad som går förlorat!


Därefter kommer ju konstigt nog en halv vecka till för oss övriga, som en bitter/lättande (beroende på synsätt) påminnelse om vad vi har att vänta i höst igen. Redan nästa vecka kommer vi att vara ensamma, ettor och tvåor! Buhu. Tur att allas vår kära KinaStina är medlem i LS nu förtiden. Förhoppningsvis kan hon fixa så att alla slutar samtidigt nästa år? :)


Kanske man borde försöka sova, så att man orkar vara på topp i morgon, sista måndagen, sistasista allting... jag hoppas att det kommer bli en underbar vecka med extra mycket skratt och kramar och utan några som helst krav! Vi ser alla fram emot premiären av treornas musikaler på tisdag ;)


Vi ses i morgon :)


/Lollo.


Ny design gott folk!

Som många kanske ser så har bloggens design förändrats en hel del. Jag tog mej inte friheten utan frågade Stina, bloggens almighty skapare, om det var okey att ge den en ny look. Så det ni nu ser på bloggen är Kristinaskolans vackra målning som man ser när man går in i elevrummet. 

Tycker att det passar så sidan får en elevrumskänsla. Så what the heck, känn er som hemma! Sätt er i sofforna och drick kaffe, jamma i elevrummet, snacka med alla härliga människor som finns på kristinaskolan... eller nörda framför CS, och därmed hindra Lotta från att få MVG på en inlämningsuppgift genom att ockupera alla datorerna. *intern humor*

Elevrumsmålningen var tanken, och elevrumsmålningen fick det bli.
Hoppas alla är nöjda med den! 

Anton the HTML master hjälpte till med en stor del av designen och jag är nöjd med resultatet. Tack mate för att du ställde upp!

   

Ha det gött allihopa! 愛
 / Charlotta Linnell 1:a 07-08 , ScAm.blogg.se

RSS 2.0